Grace Gifts – een geschenk ter bemoediging om weg te geven of voor jezelf


Kaarten en Posters ter Bemoediging

Sets van 6 kaarten ter bemoediging. Bijbelteksten in de Herziene Staten Vertaling (HSV).  Formaat A6 (ansichtkaart). Twee verschillende sets. Een van de kaarten is blanco en kunt u zelf van een passende bijbeltekst voorzien.

          

Posters met Bijbeltekst in HSV op formaat A5. Met envelop om te versturen. Daarna kun je ze – al of niet ingelijst – ophangen.

            

 


Notitieboekjes

Een prachtig notitieboekje met Bijbelteksten.
Geschikt om te gebruiken tijdens je stille tijd, bij de preek of een Bijbelstudie, maar natuurlijk ook voor persoonlijke aantekeningen.
En leuk om cadeau te geven!
Verkrijgbaar in twee uitvoeringen.

        


Meerjarendagboek 

Elke dag een Bijbelvers, een dagboek voor 3 jaar.

Speciaal bedoeld voor je dagelijkse stille tijd.
Hoe gebruik je dit boekje? Zoek de datum van vandaag op. Bovenaan het eerste gedeelte van de bladzijde vul je het jaartal in. Nu kun je deze ruimte gebruiken om een Bijbeltekst op te schrijven die je vandaag heeft aangesproken bij het Bijbellezen.
En morgen? Dan doe je ditzelfde op de volgende bladzijde. Is er een jaar voorbij, dan begin je opnieuw op het tweede, en het jaar daarna op het derde gedeelte van de pagina.

Ervaar door de jaren heen dat Gods goedertierenheid en Zijn barmhartigheid elke dag weer nieuw zijn. Groot is Zijn trouw!